Algemene voorwaarden

Dordtse huisjes is eigendom van Campuur.
Op alle bestellingen en overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing.

  • KVK: 57220832
  • BTW id: NL002034048B63
  • Adres: Henriette RolandHolsterf 51, 3315TB , Dordrecht

Overmacht
Petra Brouwer tekent al het maatwerk zelf. Dat betekent dat in geval van overmacht: zoals ziekte of welke soort dan ook, zij gerechtigd is om een levering uit te stellen of te annuleren.

Klachten
Klachten over het gekochte item dienen binnen twee weken na ontvangst bij Dordtse huisjes te worden aangegeven. Ben je te laat met het indienen van je klacht, dan leidt dit tot verlies van je rechten. Een klacht kan gestuurd worden naar info@campuur.nl.

Retour maatwerk
Maatwerk leveringen kunnen niet geretourneerd worden. Dit is conform de Nederlandse wetgeving.

Retour overige producten
Stuur een email naar info@campuur.nl om je retour + de reden aan te melden. Vervolgens ontvang je een bericht met het retouradres. Portokosten worden niet geretourneerd en de producten moeten onbeschadigd teruggestuurd worden. 

Privacy
Petra Brouwer gebruikt persoonlijke gegevens enkel voor het verwerken van bestellingen. Enkel en alleen daarvoor worden deze opgeslagen in haar database. Op speciaal verzoek kan Petra inzicht geven in de gegevens en/of deze verwijderen.

Als het gaat om maatwerk behoudt Petra Brouwer het recht om afbeeldingen van het proces en/of het eindresultaat te gebruiken voor promotie op haar website of socials. Als je daar bezwaar tegen hebt, vermeld dit dan expliciet tijdens het bestellen.

Alles op deze site is met veel liefde en aandacht door Petra Brouwer ontworpen en gemaakt. Gebruik deze beelden niet zonder toestemming van Petra.