Welkom op de webshop van Dordtse huisjes.

 Bij mij kan je jouw woonhuis laten tekenen of je favoriete gebouw. Ik teken voornamelijk Dordtse gebouwen en huizen, omdat ik zelf ook in Dordrecht woon. Uiteraard mag het ook een gebouw of huis zijn uit een andere plaats, als ik er maar een goede foto van heb. De levering van een tekening is rond de 3 weken. En voor kaarten en kalenders is dat binnen een paar werkdagen. 

Je kan vanaf nu ook 10 ansichtkaarten erbij bestellen van je huis of gebouw. Hoe leuk is dat? Helaas zijn de ansichtkaarten niet los te bestellen. Wel zijn er 2 Dordtse huisjes kaartenset in de shop verkrijgbaar. En nog andere leuke ansichtkaarten die ik gemaakt heb, die staan bij div.ansichtkaarten. De verjaardagskalender is nu ook te bestellen. Elke maand een ander Dordts gebouw erop. Zo is elke maand een feestje! Levering van de kalenders is standaard binnen een week. En nieuw in de shop zijn de weekplanners, de doelenblocnotes, de schilderijen en kadokaartjes.

Het lijkt mij leuk om een mooie verftekening voor je te maken. Wil je meer van mijn werken zien? Kijk dan op mijn instagram of Facebookpagina. 

Groetjes Petra

Heeft u een vraag? Stuur een bericht